Bed & Breakfast Soest te paard

Voor paardenliefhebbers en andere buitenmensen

Welkom!

Midden in Nederland ligt Soest, met aan de ene kant de prachtige Soester Duinen en aan de andere kant Lage Vuursche en het Goois natuurreservaat. Ons chalet ligt aan de rand van het bos, op circa 100 meter van het ruiterpad en fietsenknooppunt 57/61. Je rijdt/loopt zo het bos in! Het chalet is te huur voor een lang weekend, midweek of week, voor 2 personen, met of zonder paard(en). Als je met drie personen wilt komen, overleggen we graag even.

Misschien is ons hottub arrangement iets voor u? Speciaal als het wat kouder wordt of bij heldere nachten. Leuk om te vragen of te krijgen... In het kader zie je een voorbeeld. De kosten zijn 40 euro all in (zonder overnachting). 

Een stil(le) nacht(je) in Soest onder de sterren.  

 

 

Het chalet

Ons chalet (8 x 3,5m.) heeft een ingerichte keuken, badkamer met douche en toilet, tweepersoonsbed, zitbank en eetgelegenheid. Er is een bijzetbedje aanwezig. Een tweede kamer, met zitje, bevindt zich aan het huis. Gasten maken bij voorkeur gebruik van de voorzieningen in het chalet.

Het chalet heeft een eigen tuin (privé), beschut terras met vuurplaats en een schommelstoel. In de tuin (15m. bij 20m., waarvan een deel een paddock is) lopen kippen en konijnen en in de winter onze paarden. De tuin is dan deels bezet, maar het uitzicht op en contact met de paarden is super. Je hebt volledige privacy. Het chalet en de tuin zijn een plek om lekker tot rust te komen met een goed boek, om te schrijven, of juist tijd te nemen voor sport, buitenactiviteiten of elkaar. Honden zijn welkom, maar ´moeten´ wel vriendelijk zijn naar andere dieren. Om het goed schoon te kunnen houden vragen we een kleine toeslag als je een hond meeneemt.

Het chalet grenst aan een paardenstal en paddock, zodat je je paard mee kunt brengen. 

Voorzieningen

Wij zorgen voor een schoon chalet bij aankomst. En iedere morgen een heerlijk ontbijt. Ook kunnen we oppas verzorgen als je met je kind wilt komen. Overige wensen vullen we graag samen met je in. Zoals dat je misschien gebruik wilt maken van de hottub. Het vullen en stoken van de hottub (39 C) doen wij op verzoek, tegen een vergoeding. Zie verder onder 'informatie paardenliefhebbers'. 

 

Wie zijn wij? 

Wij zijn een gezin met twee paarden: de palomino Viva en een vos KWPN Veerman. We wonen aan de mooiste kant van Soest (vinden we zelf). Waar de reeën tot de rand van het bos komen. Waar het nog echt stil kan zijn. Het chalet staat achter het huis.    

 

Wensen, informatie, prijzen, beschikbaarheid 

Je huurt ons chalet vanaf € 82,50 p.n.,voor 2 personen incl. ontbijt en schoonmaak (vanaf twee nachten of langer).
Een week is € 495,00 voor 2 personen.  

Voor meer informatie, bel of mail gerust. Of vul het contactformulier in. Er is van alles mogelijk. 

Bed & Breakfast 'Soest te paard'
Natasja van Voorst
Insingerstraat 64
3766 MC Soest
06 41320206 of info@soesttepaard.nl

 

Extra informatie voor paardenliefhebbers 

Bij het chalet staan twee stallen, waarvan een met beschutte uitloop, die je kunt huren voor je eigen paard(en). Ook kunnen de paarden in de paddock in de tuin (12 bij 12m.) Van mei tot november is er plaats voor twee paarden (zij hebben dan geen zicht op andere paarden). Daarbuiten graag even overleggen.

  • Wij kunnen een ruiterplaatje en penning bieden, zodat je vrij kunt rijden door de bossen en de duinen, mits je voldoende ervaring hebt (ruiterbewijs oid.).
  • Wij begeleiden je op een buitenrit als je de omgeving graag eerst verkent.
  • Er is toezicht op je paard, mocht je andere activiteiten willen ondernemen of 's avonds op pad willen.  
  • Voer voor het paard overleggen we vooraf met jou.
    We maken daar goede afspraken over.  
  • Je kunt je trailer in de straat parkeren. 

Voor een paard vragen we € 22,50 p.n., inclusief een schone stal bij aankomst. 

Het chalet is ook te gebruiken als tussenstop of rustplaats bij een langere tocht vanuit de omgeving.